Train je aandacht

“All of life is the study of attention; where your attention goes, your life follows.”

Bij de Aandachtsacademie leer je met aandacht te kijken naar jezelf. Want je relatie met jezelf, in het hier en nu, en je connectie met je emoties vormen een krachtige bron van energie.

Alle trainingen vertrekken van recente neurowetenschappelijke kennis, met als basis de polyvagaaltheorie van professor Porges. Zo krijg je inzicht in de werking van je autonome zenuwstelsel en leer je technieken aan om dit zelf bij te sturen. 

Je hoofd in verbinding met je hart en je lijf

Verbinding maken tussen wat zich in je brein afspeelt, welke emoties je voelt en hoe je fysiek reageert, staat centraal in het opleidingsaanbod van de Aandachtsacademie. Of je nu een hartcoherentietraining, een vorming over de polyvagaaltheorie of een andere training volgt.

Aandachtsacademie Mathieu Devies trainingen

Hartcoherentietraining

Hartcoherentietraining is een evidence based techniek die via eenvoudige ademhalingsoefeningen lichaam en brein tot rust brengt. Een handig hulpmiddel in stressvolle periodes. Zowel in je privéleven, in professionele omstandigheden, als in combinatie met psychotherapie.

Polyvagaaltheorie

Voor professionals en organisaties in de zorgsector biedt de Aandachtsacademie vormingen aan over de polyvagale theorie van professor Stephen Porges. Zijn neurowetenschappelijke inzichten geven handvatten om jezelf te reguleren en te co-reguleren met cliënten.

Online masterclass Polyvagaaltheorie

27 februari en 05 maart 2024 – 10u tot 12u óf een replay – 115,00 euro

Aandachtsacademie Mathieu Devies masterclass Polyvagaaltheorie Porges_2

Hartcoherentietraining in Scheldewindeke

Woensdagavond 05, 12 en 19 juni 2024 – 235,00 euro

Woensdagavond 13, 20 en 27 november 2024 – 235,00 euro

Aandachtsacademie Mathieu Devies hartcoherentie training online