Train je aandacht

“All of life is the study of attention; where your attention goes, your life follows.”

Jiddu Krishnamurti

Bij de Aandachtsacademie leer je met aandacht te kijken naar jezelf. Want je relatie met jezelf, in het hier en nu, en je connectie met je emoties vormen een krachtige bron van energie.

Alle trainingen vertrekken van recente neurowetenschappelijke kennis, met als basis de polyvagaaltheorie van professor Porges. Zo krijg je inzicht in de werking van je autonome zenuwstelsel en leer je technieken aan om dit zelf bij te sturen.

Voor professionals

Hartcoherentie

Polyvagaaltheorie

Training op maat

Voor particulieren

Hartcoherentie

Relatietraining voor koppels

Training “dankbaarheid leven” (binnenkort)

Training “mild zijn voor jezelf en de wereld rondom jou” (binnenkort)

Je hoofd in verbinding met je hart en je lijf

Verbinding maken tussen wat zich in je brein afspeelt, welke emoties je voelt en hoe je fysiek reageert, staat centraal in het opleidingsaanbod van de Aandachtsacademie. Of je nu een hartcoherentietraining, een vorming over de polyvagaaltheorie of een andere training volgt.

Hartcoherentietraining

Hartcoherentietraining is een evidence based techniek die via eenvoudige ademhalingsoefeningen lichaam en brein tot rust brengt. Een handig hulpmiddel in stressvolle periodes. Zowel in je privéleven, in professionele omstandigheden, als in combinatie met psychotherapie.

Polyvagaaltheorie

Voor professionals en organisaties in de zorgsector biedt de Aandachtsacademie vormingen aan over de polyvagale theorie van professor Stephen Porges. Zijn neurowetenschappelijke inzichten geven handvatten om jezelf te reguleren en te co-reguleren met cliënten.

Online masterclass Polyvagaaltheorie

Aandachts academie Polyvagaaltheorie MasterClass Mathieu Devies

Blogartikelen

Geplande activiteiten