Aandacht geven kan je leren

Get into the habit of asking yourself "Does this support the life I’m trying to create?"

Jademarie.co.uk

Als psycholoog geloof ik rotsvast in de kracht die je in je hebt. Wanneer je, in het hier en nu, kunt verbinden met jezelf, je lichaam, je emoties en de mensen om je heen, maak je contact met je volle potentieel. 

Met dit uitgangspunt leer je in de trainingen van de Aandachtsacademie met aandacht te kijken naar wat er in, en rondom jou gebeurt. Deze wetenschappelijk onderbouwde technieken leiden je naar interessante inzichten die je leven rijker maken.

Hartcoherentietraining

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde techniek die meetbare verbetering brengt bij stress, burn-out, overprikkeling en hyperventilatie. In deze groepstraining hartcoherentie krijg je deze eenvoudige en effectieve ademhalingstechniek onder de knie en leer je om jezelf tot rust en in balans te brengen.
3 avondsessies vanaf 8 december 2022 – online

Aandachtsacademie Mathieu Devies hartcoherentie

Verbinden in je relatie

Groepstraining voor koppels – zoek je als koppel naar aandacht voor elkaars behoeften en meer begrip in je relatie? Wil je opnieuw sterker verbinden als partners? In deze tweedaagse relatietraining voor koppels krijgen jij en je partner concrete handvatten mee om aan de slag te gaan, vanuit de theorie en de praktijkervaring die we je aanreiken.
Data 2023: donderdag en vrijdag 11 en 12 mei 2023 

Aandachtsacademie Mathieu Devies relatietraining

Ook voor teams en voor zorgprofessionals geeft de Aandachtsacademie trainingen in hartcoherentie, vorming over de polyvagaaltheorie van professor Porges en opleidingen op maat van de organisatie.

Online Hartcoherentietraining

Donderdagavond 05, 12 en 19 december 2022 – 19u30 tot 21u30 – 225,00 euro

Aandachtsacademie Mathieu Devies hartcoherentie training online