Aandacht geven kan je leren

Get into the habit of asking yourself "Does this support the life I’m trying to create?"

Jademarie.co.uk

Als psycholoog geloof ik rotsvast in de kracht die je in je hebt. Wanneer je, in het hier en nu, kunt verbinden met jezelf, je lichaam, je emoties en de mensen om je heen, maak je contact met je volle potentieel. 

Met dit uitgangspunt leer je in de trainingen van de Aandachtsacademie met aandacht te kijken naar wat er in, en rondom jou gebeurt. Deze wetenschappelijk onderbouwde technieken leiden je naar interessante inzichten die je leven rijker maken.

Hartcoherentietraining

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde techniek die meetbare verbetering brengt bij stress, burn-out, overprikkeling en hyperventilatie. In deze groepstraining hartcoherentie krijg je deze eenvoudige en effectieve ademhalingstechniek onder de knie en leer je om jezelf tot rust en in balans te brengen. 3 avondsessies donderdagavond 20, 27 april en 04 mei 2023 en dinsdagavond 13, 20 en 27 juni 2023
Aandachtsacademie Mathieu Devies hartcoherentie

2daagse relatietraining

Groepstraining voor koppels – zoek je als koppel naar aandacht voor elkaars behoeften en meer begrip in je relatie? Wil je opnieuw sterker verbinden als partners? In deze tweedaagse relatietraining voor koppels krijgen jij en je partner concrete handvatten mee om aan de slag te gaan, vanuit de theorie en de praktijkervaring die we je aanreiken.
Data 2023: donderdag en vrijdag 21 en 22 september 2023

Aandachtsacademie-Mathieu-Devies-2daagse-relatietraining-Aalst

Natuur-4-daagse Insight Out

Unieke 4-daagse ervaring in de Ardennen open voor twintigers & dertigers – vier dagen ontkoppelen – herbronnen – verbinden

Data 2023: donderdag 18 mei 2023 tot en met zondag 21 mei 2023 

Ook voor teams en voor zorgprofessionals geeft de Aandachtsacademie trainingen in hartcoherentie, vorming over de polyvagaaltheorie van professor Porges en opleidingen op maat van de organisatie.

Online Hartcoherentietraining

Dinsdagavond 13, 20 en 27 juni 2023 – 200,00 euro
Aandachtsacademie Mathieu Devies hartcoherentie training online

Hartcoherentietraining in Scheldewindeke

Donderdagavond 20, 27 april en 04 mei 2023 – 200,00 euro
Aandachtsacademie Mathieu Devies hartcoherentie training online